NOTÍCIES 2009

CONVOCATÒRIA PER A ATOS

El passat 23 de maig es van realitzar les probes de selecció per als aspirants a ATOs als locals de la RFEA. Es van presentar 3 candidats: Gemma Castaño (Catalunya), Inocencio Pérez (Galicia), Amador de Domingo (Castella La Manxa). El tribunal va estar format per Gabriel Abad, Simón Iglesias i Antonio Pérez.
Els candidats amb millor puntuació i, per tant, seleccionats per a proposar-los a l'Associació Europea d'Atletisme i assistir al seminari que tindrà lloc a Birmingham (Regne Unit) de l'1 al 6 de setembre són: Gemma Castaño i Inocencio Pérez.

CONVOCATÒRIA PER A JUTGES DE MARXA D'ÀREA

El passat 6 de juny van tenir lloc les proves de selecció per a aspirants a Jutges de Marxa d'Àrea als locals de la RFEA. El tribunal va estar format per Montserrat Poch, Dolores Rojas i Luis Saladie. Els candidats amb millor puntuació i que, per tant, viatjaran a Leeds (Regne Unit) al curs de la EA per a accedir al panell de Jutges de Marxa Europeu del 10 al 13 de setembre són: Alicia Ruano (Castella i Lleó), i el nostre company Sergio Solana (Catalunya).

Gemma Castaño
Vocal CCJ
27 de maig de 2009