NOTÍCIES 2014

CONVOCATÒRIA DEL CNJ PER ASCENS DE CATEGORIA

El CNJ acaba de publicar les convocatòries per a ascendir a Jutge Nacional, Jutge Àrbitre i Jutge Àrbitre Nacional.
Per aquells jutges que vulguin accedir a la categoria de Jutge Nacional o Jutge Àrbitre, han de presentar la sol·licitud adjunta a la circular del CNJ, a través del CCJ, abans del 15 de maig de 2015.
Per als interessats a accedir a la categoria de Jutge Nacional, és necessari que els aspirants tinguin un mínim de 3 anys d'antiguitat de Jutge RFEA Nivell 1 i 19 anys d'edat. Es farà un examen escrit el dia 7 de novembre i també es valorarà l'historial personal a través d'un currículum que cal presentar el dia de l'examen. Per als interessats a accedir a la categoria de Jutge Àrbitre, és necessari 4 anys d'activitat com a Jutge Nacional en data de la finalització del termini de presentació de sol·licituds. Les proves consten de dues fases: una primera fase consistent en un examen escrit el dia 7 de novembre i una segona fase que consisteix en una actuació com a Jutge Àrbitre en una competició per designació del CNJ.
Per als jutges que vulguin accedir a la categoria de Jutge Àrbitre Nacional, cal presentar la sol·licitud abans del 15 de setembre de 2015 a través del CCJ, i presentant com a documentació un currículum i un treball original sobre atletisme.

Jutge Nacional / Jutge Àrbitre / Jutge Àrbitre Nacional

Gemma Castaño
Vocal CCJ
17 d'abril de 2015