NOTÍCIES 2016

CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARXA

El proper diumenge 28 de febrer se celebrarà l'edició número vuitanta-cinc del Campionat d'Espanya de Marxa Atlètica en Ruta a Motril, Granada. Una vintena d'atletes catalans competiran en aquest campionat estatal que, com és tradicional, és referent per a establir els diferents equips espanyols que participaran a les competicions internacionals d'aquesta temporada, com per exemple el Campionat del Món per Equips (antiga Copa del Món) i també pels Jocs Olímpics de Rio.
Cal destacar la participació de Raquel González, que defensa títol, Beatriz Pascual (VTiM) amb quatre títols estatals de ruta en aquesta distància i Mar Juárez (Av Manresa). En homes, destaca la presència de Jesús Ángel García (CA Laietània) atleta ja classificat pels Jocs de Rio.
En aquest campionat d'Espanya, a part de la classificació individual, també es competeix pel títol estatal per Federacions Autonòmiques en les categories júnior cadet, tant en homes com en dones. A l'edició passada, celebrada a Jumilla, Catalunya va aconseguir el títol cadet tant a la categoria masculina com a la femenina i el juvenil-júnior de la masculina.
Conjuntament se celebrarà el Campionat d'Espanya de Veterans amb curses de 20 km en la categoria masculina i 10 km en la femenina.

Reglament-Horari - Circular RFEA - Atletes inscrits / Selecció Catalana Jr-Cd - Atletes inscrits Jr-Cd

Reglament-Horari Veterans - Atletes inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
25 de febrer de 2016