NOTÍCIES 2016

CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA
13 Medalles pels Atletes Catalans
Cristina Lara, Rècord de Catalunya Promesa de 200 m

El passat cap de setmana, 5 i 6 de març, es va celebrar la 52a edició del Campionat d'Espanya Absolut en Pista Coberta a Madrid amb una destacada actuació dels atletes catalans que van aconseguir 13 medalles, 3 d’or, 5 de plata i 5 de bronze.
A la prova dels 60 m tanques, va haver un interesant duel entre Jackson Quiñónez (FCB) i Gerard Mateu Porras (FCB) amb victòria pel primer amb 7”86 i la medalla de plata pel jove Gerard Mateu amb 7”88.  A la prova dels 800 metres femenins, la victòria va ser per l’Esther Guerrero (NBT) amb 2’05”28 i la medalla de bronze per a la Zoya Naumov (AAC) amb 2’08”90.
També es va proclamar campiona d’Espanya, l’Estela García (VTiM) a la prova dels 60 metres amb un registre de 7”41 que representa la seva millor marca personal.
Dels atletes que van aconseguir la medalla de plata, destaca la Cristina Lara (FCB) que va marcar un temps de 23”78 als 200 m, registre que representa un nou rècord de Catalunya promesa. També es van classificar en la segona posició, Marc Alcalà (FCB) als 1.500 m amb un temps de 4’03”03, Montse Mas (FCA) als 1.500 m amb una marca de 4’36”37 i Tamara del Rio (AAC) a la combinada del pentatló amb un registre de 4.066 punts, que representa millor marca personal.
Les medalles de bronze han estat per Pau Fradera (FCB) als 400 m amb 47”54, Ricard Clemente (Av Manresa) en salt amb perxa amb 5,15 m, Jesús Castillo (Cornellà At) a l’heptatló amb 5.401 punts, que representa la seva millor marca personal de l’especialitat, i Mª Caridad Hernández (CA Igualada) als 60 m tanques amb un temps de 8”61, que també és marca personal de l’especialitat.