NOTÍCIES 2016

CAMPIONAT D'ESPANYA CADET EN PISTA COBERTA

El proper cap de setmana, 12 i 13 de març, se celebrarà l'edició número vint-i-nou del Campionat d'Espanya Cadet en Pista Coberta a Oviedo. Més d'un centenar d'atletes catalans participaran en lluita per aconseguir el títol estatal.
De la representació catalana destaca la presència d'atletes com Adrià Torrents (JAS) als 60 m, Dani Delgado (Lleida UA) en salt d’alçada, Guillem Zeberio (ISS-L'H), Edgar Nolla (UA Montsià) i Gerard Taulats (JAS) en salt amb perxa, Aitor Caldito (CA Igualada) en salt de llargada, Israel Ferrón (CA Montornès) i Mario Pérez (CA Canaletes) en triple i Eloi Santafé (JAS) que està inscrit en 300 m i també en la combinada de l’hexatló.
En noies podem destacar la participació de la Maria Vicente (ISS-L’H) inscrita en 60 m tanques, salt d’alçada i la combinada del pentatló. Claudia de Campos (CA Canaletes) i Aitana Radsma (AEA Ventalló) en alçada, Mariona Gaspar (CA Laietània) i Nerea Rabaixet (AAC) en perxa, Diwa Vila (Cornellà At) inscrita en triples salt i en perxa, Pepeta Agyeiwaah (CA Vic) i Arlet Navarro (CA Canaletes) en triple, Montserrat Montañés (CA Tarragona) i Irene Vega (Cornellà At) en llançament de pes.

Reglament-Horari / Atletes inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
10 de març de 2016