NOTÍCIES 2016

CROS 17 DE GENER

El proper diumenge 17 de gener se celebraran tres competicions de cros arreu de Catalunya corresponents al calendari català de cros.
El tradicional Cros de Sant Sebastià, que aquest any arriba a la cinquanta-cinquena edició, organitzat per la Joventut Atlètica de Sabadell, al circuit del Parc dels Catalunya de Sabadell. Aquest cros és puntuable pel Gran Premi Català de Cros de cadet, juvenil i júnior, d'on es tria la selecció que participarà al Cros Internacional Juan Muguerza d'Elgoibar.
La divuitena edició del Cros de Canet de Mar, organitzat pe l'Ajuntament de la vila, al circuit ubicat al Pla d'en Sala. El festival atlètic començarà a les 10,00 hores amb les curses de la categoria cadet. Aquest cros forma part del Circuit Maresmenc de Cros.
El 15è Cros Vila de Salt, organitzat pel Club d'Atletisme Salt. El festival atlètic començarà a les 10,00 hores i les curses es realitzaran al Circuit del Pla dels Socs. Aquest cros forma part del Circuit Gironí de Cros essent la vuitena prova de les onze programades, així com també el Campionat Gironí de Cros.

Web Sabadell / Web Canet de Mar / Web Salt

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
14 de gener de 2016