NOTÍCIES 2016

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ

El passat cap de setmana, 2 i 3 d'abril, s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a les Pistes d'Atletisme Moisès Llopart a El Prat del Llobregat.
Destaquen els resultats aconseguits pel club Avinent CA Manresa, que ha aconseguit cinc dels vuit títols autonòmics en joc.
Dissabte es va disputar l'autonòmic de les categories aleví i infantil. En jornada matinal l'Avinent CA Manresa es va proclamar campió tant a la categoria masculina com a la femenina de la categoria aleví. En la jornada de tarda, el Club Muntanyenc Sant Cugat va aconseguir el títol infantil masculí i l'Avinent CA Manresa el femení.
Diumenge es van disputar els autonòmics de les categories benjamí i cadet. A la categoria dels més joves, l'Agrupació Atlètica de Catalunya es va imposar en noies i l'Avinent CA Manresa en nois. A la categoria cadet, la victòria va ser per a la Joventut Atlètica de Sabadell en la categoira masculina i l'Avinent CA Manresa en la femenina.

Resultats >>> *Benjamí* - *Aleví* - *Infantil* - *Cadet*

*Fotos Alevins*(Miquel Merino) - *Fotos Infantil F*(Salva Pou) - *Fotos Cadet M*(Teo Tovar)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
4 d'abril de 2016