NOTÍCIES 2016

CURSA EL CORTE INGLÉS

El proper diumenge 10 d'abril, se celebrarà la 38a edició de la tradicional Cursa El Corte Inglés – Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que tornarà a ser la gran festa de l'esport barceloní. La sortida es donarà a les 09.30 hores al Passeig de Gràcia - Gran Via amb un recorregut de 10.766 metres pels carrers més cèntrics de la ciutat.
La Cursa El Corte Inglés està considerada com la més important de quantes se celebren a Catalunya, a Espanya, a Europa i fins i tot a arreu del món. L’edició passada, la Cursa El Corte Inglés amb els 81.014 corredors que van prendre la sortida, va superar a la Marató de Hong Kong, que fins aleshores ostentava el rècord de participació.
En aquesta edició, es continua amb la novetat incorporada a l’edició anterior del dorsal amb xip incorporat pels corredors populars (sense xip groc) que donarà referència exacta dels temps de tots els participants. També, la Cursa El Corte Inglés forma part de la Challenge BCN10k, essent la dotzena prova de les setze programades, i per aquest motiu l'organització implantarà un control de temps al punt de 10 km.

Web Cursa

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
6 d'abril de 2016