NOTÍCIES 2016

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA
El Futbol Club Barcelona, Campió Masculí i Femení
Maria Vicente, Rècord d’Espanya Cadet de triple salt


Aquest diumenge 16 de gener s’ha celebrat a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell la vintena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta.
El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol autonòmic tant a la categoria masculina com a la femenina.El FC Barcelona ha estat molt superior ambdues categories. En homes, el CA Igualada ha aconseguit la segona posició i l’Agrupació AC, la tercera. En dones, ha estat l’Agrupació qui s’ha classificat en segona posició i l’ISS-L’Hospitalet qui ha aconseguit el tercer lloc d’honor.
Cal destacar l’actuació de la Maria Vicente (ISS-L’H) que amb un registre de 12,15 metres ha batut el rècord d’Espanya cadet de triple salt en pista coberta, millorant en 18 cm l’anterior registre que datava de 1997.
També cal destacar els rècords dels campionats aconseguits per Marc Sánchez (CAI) amb 2,12 m en salt d’alçada, Cristina Lara (FCB) que ha marcat 7”52 als 60 metres, Montse Mas (FCB) amb 2’08”24 als 800 m, Caridad Jerez (FCB) amb 8”27 als 60 m tanques i l’equip de relleus femení del FC Barcelona que ha fet 1’39”44 als 4X200 metres.
Al Campionat de Catalunya de Clubs B, disputat el mateix diumenge en jornada matinal, el Lleida UA s’ha imposat tant a la categoria masculina com a la femenina.

*Resultats "A"* / *Fotos Cnat A*(Raúl Gracia) - *Fotos Cnat A*(JJ Vico)

*Resultats "B"* / *Fotos Cnat B*(Teo Tovar) - *Fotos Cnat B*(Raúl Gracia)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
17 de gener de 2016