NOTÍCIES 2016

RUTA 16 i 17 D’ABRIL

El proper cap de setmana, 16 i 17 d’abril, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
Dissabte 16 se celebrarà la setena edició de la Cursa Nocturna Sport Ciutat de L'Hospitalet, organitzada pel Servei d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet i Zona Vip Events. La sortida es donarà a les 21,00 hores a la Plaça d’Europa de L’Hospitalet i els participants podran escollir entre dos distàncies, 5 km i 10 km.
Diumenge seran tres els esdeveniments atlètics programats. La 29a cursa popular Els 10 de La Llagosta, organitzat pel Club Esportiu Fondistes La Llagosta i l'Ajuntament de la vila. La sortida es donarà a les 10.00 hores al Carrer de l'Estació al costat de l'IES Marina amb un recorregut urbà i arribada al mateix punt.
La 22a Mitja Marató Ciutat de Girona - 20a Cursa Popular Ciutat de Girona, organitzada per l'Ajuntament d la ciutat, amb sortida i arribada a la Carretera de Barcelona, davant del Centre Comercial Girocentre. Amb un recorregut urbà, la sortida es donarà a les 09,35 hores i paral·lelament es disputarà la 20a Cursa Popular sobre una distància de 10 km.
També diumenge se celebrarà la 8a Mitja Marató Costa Barcelona Maresme, organitzada per Gestió Esportiva del Maresme. La sortida es donarà a les 09.30 hores al Passeig Marítim de Poblenou de Calella amb un recorregut que passa per Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar.

L'Hospitalet  - La Llagosta - Girona  - Calella

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
15 d'abril de 2016