NOTÍCIES 2016

EXPOSICIÓ CENTENARI DE LA FCA A GIRONA

El proper dimarts 19 de gener es realitzarà la presentació de l'Exposició Itinerant del Centenari de la Fundació de la Federació Catalana d'Atletisme. L'acte se celebrarà a les 19,00 hores al Complex Esportiu del GEiEG a Palau, situat al carrer de l'Església de Sant Miquel 18 de Girona, i està prevista la presència de Francesc Cayuela, president del Grup Excursionista i Esportiu Gironí, i Josep Maria Antentas, Vice-president de la Federació Catalana d'Atletisme i President de la Comissió del Centenari.
Dins dels actes del Centenari, la Federació Catalana organitza aquesta exposició divulgativa itinerant sobre els més de 100 anys de l'atletisme català, des del pre-federatiu fins a l'actualitat. Aquesta exposició pretén, en la seva itinerància, que arribi al màxim nombre possible de visitants de Catalunya.
En aquesta ocasió, l'exposició itinerant arriba a Girona i romandrà fins el 25 de gener, desprès d'haver estat a Calella, l'INFEC de Barcelona, al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona i a Mataró. Posteriorment viatjarà fins a Sabadell per a continuar la seva funció divulgativa.

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
18 de gener de 2016