NOTÍCIES 2016

RUTA 24 D’ABRIL

El proper diumenge, 24 d'abril, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes amb diferents modalitats.
La 3a edició de la cursa MonteScatano - Cursa de Muntanya de Montcada i Reixac que aquest any també representa el Campionat de Catalunya de Muntanya, organitzada pel club Joventut Atlètica de Montcada. El festival atlètic té programades tres curses, la Clàssica, La Cursa Llarga 21 i la Cursa Curta que és la que disputa el campionat autonòmic. La matinal atlètica començarà les 08,30 hores i la sortida es donarà des de la Plaça de l’Església de Montcada i Reixac, amb un recorregut que transcorre pels camins de la Serralada de Marina amb una distància de 10.700 metres i un desnivell de 393 metres.
La 32a La Milla Sagrada Família – 10è Trofeu Ciutat de Barcelona, organitzada per la Fundació Claror, que es disputarà a Barcelona sobre la distància de 1.609 metres que es completaran fent una volta i mitja a l'Illa Gaudí, formada pel Temple de la Sagrada Família, la plaça Sagrada Família i la Plaça Gaudí, amb sortida al Carrer Mallorca i arribada al carrer Provença.
La 22a Mitja Marató de la Garrotxa - 3a. Cursa Popular de 10 Km de la Garrotxa - Memorial Josep Abulí. organitzada pel Club Natació Olot amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat. La cursa donarà la sortida a les 10,00 hores al mateix Club Natació Olot amb un recorregut que passa per la Vall d'en Bas i la ciutat d'Olot. Paral·lelament se celebrarà la Cursa Popular de 10 km.

Web Montcada / Web Barcelona / Web Olot

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
21 d'abril de 2016