NOTÍCIES 2016

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS
Aleix Porras, Rècord d'Espanya Juvenil de 400 tanques amb 52.30
Maria Vicente, Rècord d'Espanya Cadet de Triple salt amb 12,69 m

El passat cap de setmana, 30 d'abril i 1 de maig, va començar l'edició número seixanta del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera Divisió amb una important participació de clubs catalans.
A la Divisió d'Honor, el Futbol Club Barcelona s'ha imposat a l'encontre celebrat a l'Estadi de Serrahima de Barcelona i se situa en la segona posició de la puntuació general desprès d'aquest primera jornada tant a la categoria masculina com a la femenina.
Un cop més, cal destacar l'actuació de dos joves promeses que estan revolucionant la taula de rècords estatal. A l'encontre de Barcelona de la Divisió d'Honor, l'Aleix Porras (FCB) va marcar 52"30 a la prova dels 400 m tanques, registre que representa un nou rècord d'Espanya juvenil. A l'encontre de la Primera Divisió celebrat a l'Hospitalet, la Maria Vicente (ISS-L'H) es va imposar en triple salt amb 12,69 metres, marca que significa un nou rècord d'Espanya cadet de la disciplina.
La segona jornada es realitzarà el proper 21 de maig, amb els equips agrupats en funció de la classificació obtinguda en aquesta primera jornada.

Resultats >>> *Divisió d'Honor* - *Primera Divisió* / *Fotos L'H*(Teo Tovar)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
2 de maig de 2016