NOTÍCIES 2016

RUTA 7 i 8 DE MAIG

El proper cap de setmana, 7 i 8 de maig, el calendari català de ruta disposa de cinc bones ofertes.
Dissabte es realitzà la 20a Milla Urbana de Ripollet – Memorial Juan Suárez, organitzada pel Ripollet Unió Atlètica amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports i l’Ajuntament de la ciutat. El festival atlètic començarà a les 18,00 hores a la Rambla de Sant Jordi de Ripollet.
També dissabte es realitzarà la primera edició de la Cursa Nocturna Sens-Sport Thermal Club a Andorra, organitzada per l’empresa Vip Taining a la Plaça de Caldea de la capital del principat. Es donarà la sortida a les 20,30 h amb dos possibilitats de dos circuits, de 4 km i de 10 km. Diumenge 8 de maig seran tres els esdeveniments atlètics a realitzar.
La 22a Cursa de Sant Isidre de Cardedeu, organitzada pel Col·lectiu d'Atletes de Cardedeu, sobre una distància de 10 km en un circuit mixt d'asfalt i terra. La sortida es donarà la a les 10,00 hores des del Pavelló Municipal d'Esports de Cardedeu.
La 4a Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana, organitzada per l'empresa DiR amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat, sobre una distància de 10km que recorrerà l'Avinguda Diagonal sempre en línia recta. La sortida es donarà a les 08,30 hores al Palau Reial de Pedralbes i l'arribada Passeig Taulat.
La 3a Cursa de l’Ascensió, organitzada per Crack Sport Club, donarà la sortida a les 10 hores al carrer Josep Andreu de Granollers amb dos recorreguts, un de 10 km i un altre de 5 km amb un circuit de muntanya, sense asfalt.

Web Ripollet / Web Andorra / Web Cardedeu / Web Barcelona / Web Granollers

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
6 de maig de 2016