NOTÍCIES 2016

RUTA 7 i 8 DE MAIG

El passat cap de setmana, 7 i 8 de maig, es van realitzar cinc festivals atlètics corresponents al calendari català de ruta.
Dissabte es va realitzar la 20a Milla Urbana de Ripollet – Memorial Juan Suárez, organitzada pel Ripollet Unió Atlètica amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports i l'Ajuntament de la ciutat. Les curses absolutes les van dominar Carlos Díaz (CA Canovelles) amb 4'39" i Paola Carmona (JA Sabadell) amb 5'36".
També dissabte es va realitzar la primera edició de la Cursa Nocturna Sens-Sport Thermal Club a Andorra, organitzada per l'empresa Vip Taining a la Plaça de Caldea de la capital del principat. Es va imposar Marcos Sanza (CAVA) a la cursa dels 10 km amb un temps de 28'20" i Yolanda Castillejo (CAVA) amb 34'41". La cursa dels 4 km va ser per Carles Gómez i Dayane Huertas.
Diumenge es van disputar tres curses. La 22a Cursa de Sant Isidre de Cardedeu, organitzada pel Col·lectiu d'Atletes de Cardedeu, sobre una distància de 10 km en un circuit mixt d'asfalt i terra, amb victòria per Jordi Escoriza amb 35'58" i Sílvia Segura amb 40'14".
La 4a Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana, organitzada per l'empresa DiR amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat, sobre una distància de 10 km a l'Avinguda Diagonal de Barcelona. Es va imposar Carles Castillejo (CA Adidas) amb 30'30" i Enka Viñas  (CAG) amb 39'14".
La 3a Cursa de l'Ascensió, organitzada per Crack Sport Club a Granollers, amb un circuit de muntanya i dos recorreguts, un de 10 km i un altre de 5 km sense asfalt. 

Resultats >>> *Ripollet* / *Andorra* - *Andorra 4 Km* / *Barcelona* - *Barcelona 5 Km* / *Cardedeu*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
10 de maig de 2016