NOTÍCIES 2016

RUTA 15 i 16 de MAIG

Els propers 15 i 16 de maig, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes.
Diumenge 15 es disputarà l’onzena edició de la Milla Urbana de Montcada i Reixac, organitzada per l'Ajuntament de la ciutat, la Joventut Atlètica Montcada i l'Institut Municipal d'Esports i Lleure. L'esdeveniment atlètic començarà a partir de les 10h del matí amb la festa major del poble i amb curses de les diferents categories. El circuit es troba situat a la Rambla dels Països Catalans, al costat del Pavelló Municipal Miquel Poblet de Montcada i Reixac.
També diumenge se celebrarà la 5a Cursa de 10 Km i 3a. Cursa de 5 Km Ciutat de Vilanova, organitzada pel club Atletesvng.org i l’Ajuntament de la ciutat.  El festival atlètic començarà a les 9,00 hores amb la cursa de 5 km a la Plaça del Port de Vilanova i la Geltrú. Una hora més tard,  a les 10,00 h es donarà la sortida de la cursa de 10 km.
Dilluns 16 es realitzarà la 9a Cursa La Maquinista per la Integració, organitzada pel Centre Comercial La Maquinista i el Districte Municipal de Sant Andreu. La matinal començarà a les 09,00 hores amb sortida des del centre comercial i arribada al carrer Ciutat d'Asunción i dos curses, una de 10 km i una altre de 5 km. En aquesta edició, el caràcter solidari de la cursa anirà de la mà de la Creu Roja Barcelona.

Web Montcada / Web Vilanova / Web Barcelona

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
13 de maig de 2016