NOTÍCIES 2016

RUTA 21 i 22 DE MAIG

El proper cap de setmana, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes.
Dissabte 21 es realitzarà la cinquena edició de la Igualada Urban Running Night Show, organitzada per l'Ajuntament d’Igualada. L’edició d’aquest arriba amb moltes novetats. A les ja tradicionals curses urbanes de 5 km i 10 km que arriben a la desena edició, s’hi suma la 34a Mitja Marató de l'Anoia. La sortida es donarà a les 10 hores a la Rambla del Brasil cantonada carretera de Sants essent el punt d'arribada el mateix indret. Diumenge 22 es realitzaran dos festivals atlètics.
La cursa atlètica Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple al Circuit de Catalunya, que tal i com indica el seu nom té la gran particularitat de que el Circuit de Montmeló és la pista on els participants disputen les curses. La matinal atlètica, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, començarà a les 09.30 hores amb la cursa de 10 km, després es realitzarà una altre cursa de 5 km, la ja tradicional milla al circuit i per acabar les activitats d’atletisme amb la milla infantil a les 11,45 h hores.

També diumenge se celebrarà la 30a Cursa Popular Nou Barris, organitzada pel Club Atletisme Nou Barris de Barcelona. Es disputarà sobre una distància de 10 km i es donarà la sortida a les 09.30 hores al Passeig Andreu Nin, davant del centre comercial Heron City. Paral·lelament es realitzaran curses infantils i adaptades.

Web Igualada / Web Montmeló / Web Barcelona

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
19 de maig de 2016