NOTÍCIES 2016

2a Jornada
CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS
Estela Garcia, Rècord de Catalunya Absolut de 200 m
Andrea Alarcón, Rècord d'Espanya Promesa de Disc

Aleix Porras, Rècord de Catalunya Juvenil de 200 m
Maria Vicente, Rècord de Catalunya Cadet de Llargada

El passat cap de setmana, 21 i 22 de maig, s'ha celebrat la segona jornada del Campionat d'Espanya per clubs en la Divisió d'Honor i Primera Divisió. El Futbol Club Barcelona s’ha classificat per a disputar l’encontre final pel títol tan a la categoria masculina com a la femenina. També l’Agrupació Atlètica de Catalunya ha classificat el seu equip femení per a disputar l’encontre final pel títol.
De les actuacions individuals destaca el rècord de Catalunya absolut de 200 metres aconseguit a Valladolid per l’Estela García (VTiM) que amb un registre de 23”47 millora en dos centèsimes l’anterior rècord que datava de l’any 1984 i que ostentava la mítica Teresa Rioné.
També cal destacar el rècord d'Espanya Promesa de llançament de disc assolit per l'Andrea Alarcón (AAC) a l'encontre de la Divisió d'Honor celebrat a Castelló, on s'ha imposat amb un registre de 55,94 metres.
A l’encontre masculí de Burgos, Aleix Porras (FCB) va marcar un registre de 21”58 als 200 metres, marca que representa un  nou rècord de Catalunya juvenil de la distància.
També la Maria Vicente (ISS-L'H) va establir un nou rècord de Catalunya cadet de salt de llargada amb una marca de 5,93 metres a l'encontre de la Primera Divisió celebrat a  Burgos.
Per últim, destacar l’actuació de la Laura Redondo (FCB) que va llançar 69,06 metres a Pamplona, registre que representa millor marca espanyola de l’any.
El proper 11 de juny es disputarà la Jornada Final amb els encontres per a disputar el títol i la permanència.

*Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
22 de maig de 2016