NOTÍCIES 2016

MÍTING INTERNACIONAL DE PALAFRUGELL-COSTA BRAVA

El proper dissabte 28 de maig, se celebrarà la 24a edició del Míting d'Atletisme Palafrugell - Costa Brava a l'Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. Està prevista la participació de més de 300 atletes de 39 països, amb algunes proves reservades a atletes de les categories de promoció i veterans. El Míting oferirà premis en metàl·lic a les millors marques per taula internacional obertes a tots els participants.
L'esdeveniment atlètic començarà a les 16,00 hores i es podrà seguir en directe per Internet a través de la pròpia web del míting, TV per internet a tot el Món a través d’un enllaç a la pròpia web del míting,  www.esportspalafrugell.cat.
Podem destacar la participació de David Bustos (CD Nike R) en la prova dels 1.500 metres, Aleix Porras (FCB) als 400 metres, Dídac Salas (FCB) en perxa, Miguel Alberto Blanco (FCB) en martell, Cristina Lara (FCB) en 100 i 200 m, Carmen Sánchez (FCB) als 200 m i Montse Mas (FCB) als 800 metres.
De la participació internacional podem destacar a l’italià Fabio Cerutti en 100 m, el sud-africà Clarence Munyai en 200 m, el marroquí Brahim Taleb als 3.000 m obstacles, el cubà Omar Cisneros en 400 m tanques, el francès Michael Hanany i l’atleta de Bahames Wilson Jamal, en salt d’alçada, el francès Yoann Rapinier en triple salt, la sud-africana Tebogo Mamathu en 100 m, de les Illes Verges la velocista Karene King en 200 m, la britànica Abigayle Fitzpatrick als 400 m tanques, i les xineses Zheng Wang i Tingting Liu en llançament de martell.
Aquest míting forma part del circuit EAP, Europe Athletisme Promotion, que programa 18 reunions en 10 països. 

Web Míting - Atletes inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
25 de maig de 2016