NOTÍCIES 2016

Jornada Final
CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

El proper cap de setmana 11 i 12 de juny, se celebrarà la jornada final del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió. En aquesta tercera i definitiva jornada es decideixen els títols estatals per clubs de les diferents categories i les places d'ascens, descens i permanència. Els encontres es realitzaran amb el format d'un atleta per prova amb vuit equips participants.
A la Divisió d'Honor, els encontres pel títol se celebraran a les pistes d'atletisme Gaetà Huguet de Castelló. El Futbol Club Barcelona participarà en aquesta final tant a la categoria masculina com a la femenina, i l'Agrupació Atlètica de Catalunya ha classificat l'equip femení. L'encontre per la permanència de la categoria masculina se celebrarà a Saragossa, on participarà l'equip masculí de l'Agrupació AC. L'encontre femení es disputarà a Valladolid i serà l'equip de l'Avinent Manresa qui lluitarà per a eludir el descens.
A la Primera Divisió, l'encontre femení pel títol i l'ascens a la divisió d'honor se celebrarà Burgos, on participaran el Lleida UA i l'ISS-L'Hospitalet. Aquest mateix equip, però en la categoria masculina, lluitarà   a Valladolid per a eludir el descens. L'encontre de la permanència femení de la primera divisió es disputarà a Valencia amb la participació de la JA Sabadell.
Els encontres de la Segona Divisió se celebraran diumenge 12, amb la participació del Lleida UA a l'encontre pel títol i l'ascens de la categoria masculina que se celebrarà a Elx.

+ informació

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
9 de juny de 2016