NOTÍCIES 2016

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS
El Futbol Club Barcelona, Subcampió en Homes i Tercer en Dones
El FC Barcelona, Rècord de Calalunya Absolut femení de 4X100 m


El passat dissabte 11 de juny, s'ha celebrat la jornada final del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera.
El Playas de Castellón en homes i el Valencia Club Atletismo, en dones, han revalidat els títols estatals a l'encontre disputat a Castelló. El Futbol Club Barcelona ha aconseguit la segona posició en la categoria masculina i la tercera en la femenina, on l'Agrupació Atlètica de Catalunya s'ha classificat en la vuitena posició.
Cal destacar el registre que ha marcat l’equip femení del Futbol Club Barcelona en el relleu de 4X100 metres, que amb un temps de 45”12 van establir un nou rècord de Catalunya absolut de la prova, amb un equip format per Ingrid Andrés, Jaël Bestué, Carmen Sánchez i Cristina Lara, millorant en 4 centèsimes l’anterior registre que datava de 2013 i que ostentava un equip de la selecció catalana.
A l'encontre per la permanència de la categoria masculina celebrat a Saragossa, l'Agrupació AC s'ha classificat en la quarta posició i malauradament la JA Sabadell s'ha situat en la setena, lloc de descens a la Primera Divisió. L'encontre femení realitzat a Valladolid, l'Avinent Manresa s'ha situat en una brillant primera posició.

A la Primera Divisió, a l'encontre femení pel títol i l'ascens a la divisió d'honor celebrat a Burgos, l'ISS-L'Hospitalet s'ha situat en la sisena posició i el Lleida UAen la vuitena. A categoria masculina, però a l'encontre de la permanència, l'ISS-L'Hospitalet ha estat setè, lloc de descens a Segona Divisió. A l'encontre de la permanència femení, la JA Sabadell s'ha imposat brillantment a Valencia. 

Diumenge es van realitzar els encontres de la Segona Divisió amb la participació del Lleida UA, que es classificar en la segona posició a l’encontre realitzat a Elx, aconseguint d’aquesta manera l’ascens a la Primera Divisió.

*Resultats* - *Resultats 1D* - *Resultats 2D* - *Fotos*(JJ Vico)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
12 de juny de 2016