NOTÍCIES 2016

CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL

El proper cap de setmana, 25 i 26 de juny, se celebrarà el LXVè Campionat d'Espanya Juvenil a Mataró. Prop de cent-cinquanta atletes catalans participaran en lluita per a aconseguir el títol estatal de la categoria. Aquesta serà la primera vegada que Mataró acull aquest campionat, tot i que serà la novena vegada que arriba a Catalunya.
La delegació catalana compte amb molts atletes amb grans possibilitats d'aconseguir els llocs d'honor en aquesta competició. Podem destacar a Pol Retamal (Simply-Scorpi 71) com a gran favorit a la prova dels 200 m, Bernat Canet (Cornellà At) inscrit en 100 m i 200 m, Carlos Sáez (Bcn At) als 800 m, Joan Tapias (AAC) als 1.500 m, Annasse Mahboub (AA Palamós) i Aaron las Heras (AAC) als 3.000 m, Aleix Porras (FCB) que intentarà un altre rècord als 400 m tanques, Jaouad Hssini (Simply-Scorpio 71) als 2.000 m obstacles, Héctor Ramos (CA Igualada) en salt d'alçada, Pol Vila (FCB) i Jaime Guerra (Cornellà At) en llargada i Aaron Solà (AAC) que farà llançament de pes i disc.
En noies destaquen la Jaël Bestué (CM St Cugat) líder de l’any en 100 m i 200 metres, Sara Gallego (ISS-L’H) i Marina Carrasco (Cornellà At) als 400 m tanques, Dasha Malevich (CAV Igualada) en salt d’alçada, Tania del Cerro (AAC) en perxa, Laura Perpinyà (AAC) en triple salt i Clara Gabaldón (AAC) a l'heptatló.
També cal recordar que a l’estatal de Mataró els atletes tenen l’oportunitat de realitzar marques mínimes pel Campionat d’Europa Juvenil que se celebrarà a Tbilisi, Geòrgia, del 14 al 17 de juliol.

Reglament-Horari - Relleus - Atletes inscrits - + informació

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
23 de juny de 2016