NOTÍCIES 2016

MÍTING INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA
Campionat de Catalunya Absolut

Aquest dimecres es va disputar la primera jornada dels Campionats de Catalunya absoluts a l’Estadi de Serrahima de Barcelona.
Amb un gran nivell de marques, cal destacar l’actuació de la Cristina Lara (FCB) que va establir dos rècords dels campionats a les dues curses de velocitat. Va marcar 11”57 als 100 metres i 23”67 als 200 metres. Aquest dijous s'espera un gran espectacle amb la presència de l'Estela García (VA) a la final dels 100 metres.
A la jornada d’aquest dijous continua la celebració de l’autonòmic i la celebració del Míting Internacional Ciutat de Barcelona.
Amb una gran partició d’atletes de nivell internacional, destaca la presència de la l'atleta etíop Genzebe Dibaba que en aquesta ocasió disputarà la prova dels 5.000 metres.
Cal assenyalar la incorporació d’última hora del francès Valentín Lavillenie, acreditat amb una millor marca de 5,80 m que , juntament al cubà Lázaro Borges, amb una millor marca de 5,90 m i subcampió mundial a Daegu 2011, faran que la prova de salt amb perxa sigui una de les atraccions de la jornada. També amb la presència de Dídac Salas, Igor Bychkov i Adrián Vallés en recerca de la mínima olímpica.

Web Campionat - *Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
30 de juny de 2016