NOTÍCIES 2016

RUTA 9 i 10 DE JULIOL

El proper cap de setmana, 9 i 10 de juliol, se celebraran tres festivals atlètics corresponents al calendari català de ruta.
Dissabte es disputarà la 9a Cursa solidària de Sant Joan Despí, organitzada pel Club d'Atletisme Despí 2012 i l’Associació Corre Solidaris amb la col·laboració de l’ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 20,30 hores al Poliesportiu Salvador Gimeno amb dues distàncies, 10 km i 5 km.
També dissabte dia se celebrarà la 7a Marató per Relleus de Santes Creus, organitzada per l'Escola d'Atletisme de l'AAEET – Grup Atlètic (Valls) amb la col·laboració de l'Ajuntament de la vila. La sortida es donarà a les 18,00 hores amb un circuit de 1.500 metres i aquesta modalitat de marató on els equips estan formats per sis corredors amb classificació masculina, femenina i mixta.
Diumenge 10 de juliol se celebrarà la 26a edició de La Cursa Vila Olímpica, organitzada pe Club d'Atletisme Canaletes-Sant Martí. El punt de sortida i d’arribada estarà situat al carrer Arquitecte Sert amb sortida a les 8,30 h la cursa de 5 km i nou minuts més tard la de 10 km.

Web Sant Joan Despí - Web Santes Creus - Web Barcelona

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
8 de juliol de 2016