NOTÍCIES 2016

CAMPIONAT D'EUROPA
Ilias Fifa, Campió d’Europa de 5.000 m i Adel Mechaal, Subcampió
Carles Castillejo i Ayad Lamdassem Subcampions per Equips de Mitja Marató

El passat diumenge s’han clausurat els Campionats d'Europa que s’han celebrat a Amsterdam des de dimecres 6 de juliol. Ilias Fifa s’ha proclamat campió d’Europa a la prova dels 5.000 metres amb un emocionant final on l’Adel Mechaal ha aconseguit la medalla de plata, ambdós atletes amb el mateix temps de 13’40”85.
Carles Castillejo es va situar vuitè a la mitja marató amb un temps de 1h03’52” i Ayad Lamdassem dotzè amb 1h04’13”, aconseguit aquests dos atletes la medalla de plata per equips com a components de l’equip espanyol.
Esther Guerrero va disputar els 800 metres marcant 2’03”72 a les sèrie classificatòria, i 2’01”62 a la semifinal entrant en la cinquena posició i el primer temps que es va quedar fora de la final, per tant la novena posició per a la corredora banyolina.
Berta Castells es va classificar per a la final de llançament de martell amb un tir de 68,07 metres a la qualificació, a la final va llançar 63,27 m que li van donar la dotzena posició. La Laura Redondo  va marcar 65,23 m sense aconseguir el passi a la final.
Abdelaziz Merzougui va marcar 8’34”34 a la seminal dels 3.000 m obstacles, i a la final 8’51”37 situant-se en la catorzena posició.
Estela García va participar en les dues proves de velocitat. Als 200 metres va entrar segona a la sèrie eliminatòria amb 23”40 i la semifinal va ser sisena amb 23”55. Als 100 metres va marcar 11”64 sense aconseguir el passi a la semifinal.
Marc Alcalá va marcar 3’43”43 i Llorenç Sales 3’51”49 als 1.500 metres sense aconseguir el passi a la final. Gerard Mateu Porras va marcar 14”11 a les series dels 110 m tanques, Javier Delgado 52”15 a les dels 400 m tanques, Dídac Salas va saltar 5,15 m a la qualificació de perxa, Cristina Lara i Estela García van disputar la semifinal de 4X100 m amb un temps de 44”14 i Lluis Vallejo va disputar la dels 4X400 m amb un temps de 3’04”77.