NOTÍCIES 2016

RUTA 9 i 10 DE JULIOL

El passat cap de setmana, 9 i 10 de juliol, es van celebrar tres festivals atlètics corresponents al calendari català de ruta.
Dissabte es va disputar la 9a Cursa solidària de Sant Joan Despí, organitzada pel Club d'Atletisme Despí 2012 i l’Associació Corre Solidaris amb la col·laboració de l’ajuntament de la ciutat. La victòria va ser per Mohamed Zarhouni (FCB) amb 31’06 i per Hasna Bahom (FCB) amb 38’16”.
També dissabte dia es va celebrar la 7a Marató per Relleus de Santes Creus, organitzada per l'Escola d'Atletisme de l'AAEET – Grup Atlètic (Valls) amb la col·laboració de l'Ajuntament de la vila. L’equip de Kalenjins de Tarragona es va imposar en la categoria masculina i el CE Trail Tarraco Llobes també de Tarragona, en la femenina.
Diumenge 10 de juliol es va disputar la 26a edició de La Cursa Vila Olímpica, organitzada pel Club d'Atletisme Canaletes-Sant Martí. Juan Manuel Álvarez (At Bcn) es va imposar amb 32’59” i en dones la victòria va ser per Enka Viñas (CA Granollers) amb 38’29”.

Resultats >>> *Sant Joan Despí* / *Santes Creus* / *Barcelona*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
12 de juliol de 2016