Annasse Mahboub i Aleix Porras, Medalles de Plata
Pol Retamal i Sara Gallego, Medalles de Bronze
Jaël Bestué, Rècord d'Espanya de 200 metres
Pol Vila, Rècord d'Espanya de Decatló

Aquest diumenge 17 de juliol s'han clausurat els Campionats d'Europa Juvenil que es disputaven des del passat 14 de juliol a Tbilisi, Geòrgia, amb una magnífica actuació dels atletes catalans que han aconseguit quatre medalles i tres llocs de finalistes amb dos quartes posicions i una setena.
Annasse Mahboub es va proclamar subcampió d'Europa dels 3.000 metres amb una marca de 8'20"20 que signifiquen millor marca personal. També l'Aleix Porras ha aconseguit la plata als 400 m tanques amb un temps de 51"56. Cal destacar que l'atleta lleidatà era el gran favorit, però una malaltia digestiva l'ha minvat el seu rendiment i ha competit amb graus de febre i vòmits.
Pol Retamal ha aconseguit la medalla de bronze dels 200 metres amb un temps de 21"24 i la medalla de plata amb l'equip espanyol de relleus medley. Sara Gallego també s'ha classificat en la tercera posició dels 400 metres tanques amb 58"78 que també representen marca personal.
Jaël Bestué ha aconseguit la quarta posició als 200 metres amb un temps de 24"13, marca que representa un nou rècord d'Espanya, millorant en 6 centèsimes l'anterior registre que ella mateixa tenia.
Pol Vila també s'ha classificat en la quarta posició del decatló amb 7.219 punts, registre que representa un nou rècord d'Espanya juvenil, millorant l'anterior rècord en 226 punts.
Jaouad Hssini es va classificar setè a la final dels 2.000 m obstacles amb un temps de 6'03"97.  Aaron Solà va llançar 53,32 metres a la qualificació del llançament de disc que no li van donar el passi per a la final, classificant-se en la tretzena posició.  Carlos Sáez va competir als 800 m, marcant 1'55"58 sense aconseguir el passi per a la semifinal.