NOTÍCIES 2016

COPA DE SSMM EL REI i LA REINA EN PISTA COBERTA CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

El proper dissabte 30 de gener, se celebrarà la 34a edició de la Copa de SS.MM. El Rei i La Reina de Clubs a València.
El Futbol Club Barcelona presenta equip tant a la categoria masculina com a la femenina, i l'Agrupació Atlètica de Catalunya ho fa en la categoria femenina, en aquesta competició que proclama al club Campió d'Espanya en Pista Coberta.
A l'edició anterior, celebrada a Sant Sebastià, el FC Barcelona es va proclamar campió en la categoria masculina i va aconseguir la segona posició en dones. Al palmarès de la competició, el FC Barcelona ha aconseguit tretze victòries en la categoria masculina. A la categoria femenina, el València Terra i Mar ha estat el gran dominador d'aquesta Copa. Només durant la dècada dels vuitanta dos clubs catalans van aconseguir el títol, el Club Natació Barcelona els anys 1.984 i 86, i el Centre Gimnàstic Barcelonès l'any 1.985.