NOTÍCIES 2016

EXPOSICIÓ CENTENARI DE LA FCA A SABADELL

El passat dimecres 27 de gener es va realitzar la presentació de l'Exposició Itinerant del Centenari de la Fundació de la Federació Catalana d'Atletisme. L'acte es va celebrar a la biblioteca del Vapor Badia de Sabadell, situada al carrer de les Tres Creus de la capital vallesana.
L'acte el va presentar Josep Maria Antentas, Vice-president de la Federació Catalana d'Atletisme i President de la Comissió del Centenari, acompanyat de la Regidora d´Esports del Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez, i del President de la Joventut Atlètica de Sabadell, Josep Molins.
Dins dels actes del Centenari, la Federació Catalana organitza aquesta exposició divulgativa itinerant sobre els més de 100 anys de l'atletisme català, des del pre-federatiu fins a l'actualitat. Aquesta exposició pretén, en la seva itinerància, que arribi al màxim nombre possible de visitants de Catalunya.
En aquesta ocasió, l'exposició itinerant arriba a Sabadell i romandrà fins el 7 de febrer, desprès d'haver estat a Calella, l'INFEC de Barcelona, al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona, a Mataró i a Girona. Posteriorment viatjarà fins a Vic per a continuar la seva funció divulgativa.

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
29 de gener de 2016