NOTÍCIES 2016

EXPOSICIÓ CENTENARI DE LA FCA A VIC

Aquest dimarts 9 de febrer s’inicia a Vic l'Exposició Itinerant del Centenari de la Fundació de la Federació Catalana d'Atletisme que romandrà fins el proper 26 de febrer. Es podrà visitar a l’Espai Josep Vernis (Campus Miramarges) de la Universitat de Vic.
Dins dels actes del Centenari, la Federació Catalana organitza aquesta exposició divulgativa itinerant sobre els més de 100 anys de l'atletisme català, des del pre-federatiu fins a l'actualitat. Aquesta exposició pretén, en la seva itinerància, que arribi al màxim nombre possible de visitants de Catalunya.
Aquesta activitat, realitzada amb la col·laboració de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes, l’Oficina de Gestió Cultural de la Universitat de Vic i la Federació Catalana d’Atletisme, s’inclou dins el programa d’activitats de la UVic-UCC en el marc de la celebració de Vic 2016 Capital de la Cultura Catalana.
L’exposició itinerant arriba a Vic desprès d'haver estat a Calella, l'INFEC de Barcelona, al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona, a Mataró, a Girona i a Sabadell.

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
9 de febrer de 2016