CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA
Cristina Lara, Rècord de Catalunya Promesa de 200 m
Maria Vicente, Rècord d’Espanya Cadet de Triple Salt
Aleix Porras, Rècord de Catalunya Juvenil de 200 m

El passat diumenge 14 de febrer, es va celebrar a Sabadell el 40è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta a Sabadell. Amb un extraordinari nivell de marques, es va viure un gran campionat autonòmic amb grans registres i diferents nou rècords establerts.
Podem qualificar a la Cristina Lara (FCB) com la gran estrella del campionat ja que es va penjar dos medalles d’or amb rècords dels campionats a les dues proves i un rècord de Catalunya promesa. La velocista barcelonina es va proclamar campiona dels 60 metres amb 7”44, nou rècord dels campionats, en una final on tres atletes van baixar de 7”50. La segona posició de la cursa va ser per a la Caridad Jerez (FCB) que participava fora de concurs, marcant també 7”44, la tercera posició va ser per l’Estela Garcia (VTiM) que va marcar 7”46 i la medalla de bronze va ser per l’atleta encara de categoria juvenil, Jaël Bestué (CM St Cugat) amb un temps de 7”72. La prova dels 200 metres també va ser per la Cristina Lara amb un registre de 23”94, que representa nou rècord dels campionats i rècord de Catalunya Promesa.  En aquesta cursa també va haver un gran nivell amb la segona posició per a la Carmen Sánchez (FCB) amb 24”28 i una altre medalla de bronze per a la juvenil Jaël Bestué amb 24”61.
Una altre protagonista va ser la Maria Vicente (ISS-L’H) que es va classificar en la segona posició del triple salt millorant en quatre ocasions el rècord d’Espanya cadet amb una marca final de 12,37 metres. Aquesta prova va ser per a la Débora Calveras (FCB) que va aconseguir el seu novè títol absolut amb una marca de 13,18 metres.
A la prova dels 200 metres, Aleix Porras (FCB) va millorar el seu propi rècord de Catalunya Juvenil amb un registre de 21”76 a la semifinal. Desprès a la final va aconseguir la medalla de plata amb una marca de 21”79, prova en la que es va imposar Lluis Vallejo (PdC) amb un extraordinari registre de 21”44.
En salt de llargada el Jordi Yoshinori Matsuoka (CA Igualada) va aconseguir la victòria amb una gran marca de 7,66 m, registre que representa un nou rècord dels campionats.