NOTÍCIES 2016

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

Ilias Fifa i Judit Pla, Campions

 

El passat diumenge 14 de febrer es va celebrar el 96è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb 18è Cros Ciutat de Girona, organitzat pel Servei Municipal d'Esports i l'Ajuntament de Girona. Ilias Fifa (FCB) i Judit Pla (At S) s’han proclamat campions absoluts d’aquesta edició del català de cros.

A la categoria masculina, Omar Oughzfi (AAC) i Driss Lakhouaja (CA Montornès) han aconseguit les medalles de plata i bronze, respectivament. En dones, han acompanyant a la Judit Pla, la Marta Galimany (FCB) i la Mireia Guarner (AAC).

Els títols per clubs de la categoria absoluta ha estat pel Cornellà Atlètic en homes i per l’Agrupació Atlètica de Catalunya, en dones.

Els campions de la categoria promesa han estat Paula Hritiuc (FCB) i Mohamed Zarhouni (FCB), els de la categoria júnior han estat Najwa Chouati (Av Manresa) i Abdessamad Oukhelfen (CA Igualada), els juvenils Paula Blasco (CA Igualada) i  Annasse Mahboub (AA Palamós StC), els cadets Maria Carner (CA Mollet) i Ayoub Ait Abdi (JAS), els infantils Júlia de la Piedra (CA Canovelles) i Fahd Kacemi (GEiEG), els alevins han estat Carla Bisbal (CA Igualada) i Jofre Roca (GEiEG) i per últim, els campions benjamins han estat Aran Badia (AA Xafatolls) i  Bakr El Asri (CA Lloret LS).


*Resultats* - *Fotos*(Salva Pou) - *Fotos*(Josep Bartolí) - *Fotos*(Jaume Coris) - *Imatges*(UFECtv) - *Imatges*(Esbufecs)

*Clubs classificats Campionat d'Espanya de Cros per Clubs*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
15 de febrer de 2016