NOTICIES 2006

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LLANÇAMENTS D'HIVERN

Aquest diumenge s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Llançaments d'Hivern a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Mataró.

Amb una matinal atlètica on el bon temps ha estat el protagonista s'han pogut veure alguns registres d'interès.

En llançament de disc l'atleta canari Mario Pestano (Arona), que sortia fora de concurs, ha fet una bona actuació amb un millor llançament de 63,87 metres. En aquesta especialitat Ivan Tirado (FCB) s'ha proclamat campió català amb una marca de 51,66 m. En el llançament de martell, el recordman estatal Moisès Campeny (FCB) s'ha imposat amb una marca de 65,67 m. en la javelina Ricard Parellada (PC) ha efectuat un millor llançament de 64,38 m, i en el pes, Carles Geronès (Girona CB) s'ha imposat en aquesta ocasió a Eloi Rovira (FCB) amb 17,61 m per 17,28 m respectivament.

En dones, les absències han fet que els resultats siguin més discrets. En martell la victòria ha estat per Laura Rey (L'H) amb 52,23 m, en disc la veterana Sonia Godall (L'H) s'ha imposat amb 50,46 m, en javelina Núria Ferrer (AAC) ha vençut amb 44,42, i per últim en pes l'atleta especialista en combinades Cristina Bàrcena (FCB), ha vençut amb 12,40 metres.

RESULTATS

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
13 de març de 2006