DE   L'ATLETISME   CATALÀ
24 de març de 2006


Plànol de situació Hotel NH Podium
Carrer Bailén, 4-6 - Barcelona

PREMIATS


 

Fotografies NIT 2005

La Federació Catalana d'Atletisme organitza la ja tradicional “NIT DE L’ATLETISME CATALÀ”. El sopar d’aquesta 15a. Edició tindrà lloc el proper divendres 24 de març de 2.006 a les 21’30 hores, a l’Hotel NH Podium de Barcelona.

En aquesta NIT es tracta de reunir-nos tots els que formem part del món atlètic català al marge de les pistes i de les assemblees, per fer en el marc d’aquesta amigable trobada la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores del nostre públic reconeixement.

Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.005 han estat per Reyes Estévez i Natàlia Rodríguez, tots dos atletes de reconegut prestigi internacional. L’atleta tarragonina va aconseguir trencar la barrera dels quatre minuts als 1.500 metres, Campiona d’Espanya Absoluta i finalista al mundial de Helsinki. Reyes valluir sobretot a la pista coberta on va aconseguir dues medalles a l’europeu de Madrid i el títol estatal en 3.000 metres.

També es farà lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories. Igualment rebran el reconeixement públic els entrenadors dels atletes guardonats, i els atletes que han batut durant la temporada 2.005 un rècord de Catalunya. En les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d’atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com per exemple els guanyadors de la categoria promesa, Berta Castells, recordista estatal absoluta, i Pere Joseph, recent Campió d’Espanya Absolut en pista coberta. També destaca en la categoria juvenil Albert Vélez, medalla de bronze al Campionat del Món Juvenil de Marrakech.

Aquest any la Federació vol retre homenatge per la seva trajectòria a Carme Blay i Marc Magrans, en les seves retirades de l’atletisme de l’alta competició.Es rendirà un públic reconeixement a tota una vida dedicada a l’atletisme l’entrenador Rossend Cals. També es farà el lliurament de la Insígnia d’Or de la FCA a Albert Batlle.

La Federació Catalana d’Atletisme també es sumarà a la celebració del centenari del diari Mundo Deportivo i oferirà un merescut reconeixement a la seva tasca en la difusió i promoció de l’atletisme català.

Es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l’apartat dedicat als jutges es farà lliurament de la insígnia d’argent als jutges amb 25 anys i també menció especial als jutges que aquest any varen passar a la categoria d’Honoraris.


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
16 de març de 2006