NOTICIES 2006


CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS PER CLUBS

Avui diumenge s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Cros per Clubs en el marc del 45è Cros de Sant Sebastià a Sabadell.

El Futbol Club Barcelona en homes, i el Medilast Sport Carrefour Lleida s'han proclamat campions absoluts autonòmics en les categories masculina i femenina respectivament.

En homes, la victòria individual ha estat per Adrià Garcia (FCB) seguit dels seus companys de club Pol Guillen i Víctor Morente, que han aconseguit el triplet i la victòria per clubs. El club classificat en segona posició ha estat el CA Valls Andorra i el tercer lloc ha estat pel CE Califòrnia Esports.

En dones el triomf individual ha estat per Vinyet Noguero (MC Lleida), seguida de Marisa Casanueva (MC Lleida) i tercera Maria Garcia (GCB CA Palafrugell) que amb el seu club ha aconseguit la segona posició, i la tercera per clubs ha estat pel CE Califòrnia Esports.

En quan al cros curt els clubs vencedors han estat el CA Manresa en dones i el Medilast Sport Carrefour Lleida en homes. Els vencedors individuals han estat Teresa Pulido (AAC) seguida de Gemma Masnou (JAS) i en tercer lloc ha entrat Alícia Fernandez (CA Manresa, i en homes s'ha imposat Kalid Aamri (MC Lleida), seguit de Jordi Comas (CE Universitari) i d'Albert Sabado (MC Lleida).

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
22 de gener de 2006