NOTICIES 2006

CURSA ATLÈTICA CIRCUIT DE CATALUNYA
MULLA'T I CORRE

Aquest diumenge s'ha celebrat la sisena edició de la Cursa Atlètica Circuit de Catalunya - Mulla't i Corre - al circuit de Montmeló, en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.
Amb una perfecta organització a càrrec de la Mitja Marató de Terrassa, la matinal atlètica ha estat magnífica i tot un èxit de participació per aquesta cursa solidària. Tots els ingredients s'han aplegat aquest matí per aconseguir una jornada memorable. Un dia solejat i una temperatura molt agradable han afavorit considerablement als 1.500 participants que s'han repartit entre les diferents curses que es disputaven. Més de 5.000 persones s'han apropat al Circuit de Catalunya per gaudir i conèixer des de dins aquesta fantàstica instal·lació esportiva. Aquest any s'ha reforçat considerablement la zona lúdica on els més joves han pogut gaudir de diferents opcions i amb un èxit de participació molt notable.


Quant a la part esportiva podem dir que els vencedors de la cursa de 10.000 metres han  estat Joan Herrera (FILA DC), seguit de David Bernardo (Joma Sport) i Ivan Limia (FILA team). En dones la vencedora ha estat Esther Solera (FILA Team), seguida de Sandra Sánchez i Carme Ballesteros (FILA DC).
La cursa de 3.000 metres ha estat per Afia Abdelali, seguit de David Marsol (CA Olesa) i José Antonio Prieto (CA Montornes). En dones la victòria ha estat per Alba Torrejón (GA Lluïsos), seguida de Montserrat Fontarnau (CA Vic) i Raquel San Miguel (CE Picornell). La milla també ha estat guanyada pel mateix Afia Abdelali, que ha fet les dues proves, i Anna Martín (CA Granollers).
Per últim, recordar que la recaptació de les inscripcions serà destinada com cada any a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Resultats


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
30 d'abril de 2006