NOTICIES 2006

CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana s’han celebrat els diferents encontres de la segona jornada del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió.

Amb aquests resultats han quedat delimitats els encontres decisius de la tercera jornada que se celebrarà el proper 17 de juny els de la Divisió d’Honor, i el 18 els de la Primera Divisió.

El Futbol Club Barcelona lluitarà pel títol de Campió d’Espanya tant en la categoria masculina com en la femenina, dons s’ha classificat pels respectius encontres finals. Els altres clubs catalans participants en la Divisió d’Honor, Medilast Carrefour Lleida UA i Agrupació Atlètica Catalunya, no s’han classificat pels encontres pel títol, acabant aqui la seva participació.

Quan a la Primera Divisió, tenim a l’Agrupació Atlètica de Catalunya que s’ha classificat per l’encontre final d’homes que lluitarà pel títol i per l’ascens a la Divisió d’Honor. En dones són L’Hospitalet Atletisme i el C.A. Manresa qui també s’han classificat per l’encontre final pel títol i ascens. L’altre club català, el CA Vic ha eludit el descens classificant-se en segona posició en el seu encontre celebrat a Madrid.

*Web*


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
22 de maig de 2006