NOTICIES 2006

"OPEN CATALUNYA"

Avui s’ha celebrat a la seu de la Federació Catalana d’Atletisme la presentació de l’Open Catalunya – 86è Campionat de Catalunya de Pista que se celebrarà el proper 10 de juny a l’Estadi Olímpic de Montjuïc "Lluís Companys".

A l’acte hi han participat Manel Ibern, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Pere Alcober, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Alcover, U.F.E.C., i Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d’Atletisme.

L’Open Catalunya és una nova iniciativa que es presenta a l’Estadi Olímpic on es farà una simbiosi dels diferents àmbits de l’atletisme.

Per una part tindrem el Campionat de Catalunya Absolut on participaran els millors atletes catalans en lluita pel títol autonòmic. D’altre, dintre del mateix campionat, s’organitzen una sèrie de proves amb categoria de míting internacional. Aquí podem destacar la participació d’atletes de gran nivell de l’estat i estrangers.

La jornada atlètica també tindrà un apartat dedicat a l’atletisme popular ja que sota el lema “Olímpic per un dia” tothom que vulgui podrà participar en una cursa de 1.000 metres a l’Estadi just abans de començar el festiva atlètic de la tarda.

ATLETES DESTACATS   /   WEB


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
2 de juny de 2006