NOTICIES 2006

CAMPIONAT D’ESPANYA DE FEDERACIONS DE PROVES COMBINADES

El passat cap de setmana, 3 i 4 de juny, s’ha celebrat el Campionat de Espanya de Federacions Autonòmiques de Proves Combinades a Múrcia.

Catalunya s’ha classificat en segona posició tant en la categoria masculina com en la femenina. En homes, podem destacar la victòria individual d’Agustí Fèlix amb una marca de 7.546 punts, mostrant-se molt superior a tots els seus rivals. La victòria ha estat per la Comunitat Valenciana amb un estret marge amb la federació Catalana. En dones, la mateixa federació Valenciana s’ha imposat amb claredat a tots els rivals. L’actuació de Cristina Bàrcena ha estat la millor catalana amb una puntuació de 4.947 punts.

*RESULTATS*


CAMPIONAT D’ESPANYA ESCOLAR CADET I JUVENIL

El passat cap de setmana, 3 i 4 de juny, s’ha celebrat el Campionat de Espanya Escolar en les categories Cadet i Juvenil a Càceres.Els atletes catalans han tingut una magnífica actuació obtenint la victòria per equips en tres de les quatre categories en joc. Catalunya ha obtingut la victòria en les categories de cadet femení, i juvenil masculí i femení.

*RESULTATS*


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
6 de juny de 2006