NOTICIES 2006

28 CAMPIONS D’ESPANYA COMPETIRAN A L’OPEN CATALUNYA

Un total de 28 atletes que han estat Campions d’Espanya Absoluts competiran aquest dissabte a l’Open Catalunya. Aquest fet dona una mostra de la qualitat atlètica que podrem gaudir durant lacelebració d’aquest esdeveniment atlètic.

La prova estel·lar dels 3.000 m obstacles agrupa fins a quatre Campions d’Espanya. L’actual, Antonio Jiménez “Penti” que acumula 4 títols en aquesta prova i un total de 8 en el seu historial. S’enfrontarà a les altres figures d’aquesta especialitat, Luis Miguel Martín Berlanas i Eliseo Martín, campions en diferents edicions. L’altre gran campió és el català Josep Lluís Blanco, actual Campió d’Espanya de Cros Curt.

En la prova dels 5.000 metres troben a dos figures internacionals com l’Alberto García, Campió d’Espanya de 5.000 en 2001 i 2002, i al català José Ríos, Campió de 10.000 els anys 2000, 01, 02 i 03.

A la llista de campions estatals podem trobar figures actuals i gran veterans que encara estan en la competició en un bon nivell, com per exemple, Jordi Mayoral, el gran dominador dels 200 metres durant molt anys amb 7 títols, o la veterana Sònia Godall, campiona en disc i martell a principis dels 90.

Però els actuals campions són els més nombrosos d’aquesta nòmina, des de Núria Fernández actual campiona de 1.500 m ll,Rosa Morató, campiona en els 3.000 m obstacles, Berta Castells, en martell, Ivan Rodríguez en els 400 m tanques, Javier Gazol en perxa, Pere Joseph en triple salt i Moisès Campeny en martell.

També tindrem la possibilitat de veure en acció a l’Estadi Olímpic als marxadors Maria Vasco i Jesus Angel García Bragado amb uns historials tant nacionals com internacionals impressionants.

*CAMPIONS D'ESPANYA ABSOLUTS A L'OPEN CATALUNYA*


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
8 de juny de 2006