NOTICIES 2006

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'ATLETES VETERANS

Els propers diumenges 18 i 25 de juny se celebrarà a l’Estadi Municipal d’Atletisme “Paco Aguila” de Badalona, el 49è Campionat de Catalunya d’Atletes Veterans, organitzat per l’Associació Catalana d’Atletes Veterans (ACAV) i la Federació Catalana d’Atletisme, amb col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i la Unió Gimnàstica i Esportiva de la ciutat.

Està prevista la participació d’uns 350 atletes de tot el Principat, entre els quals cal destacar els actuals campions del món de la seva especialitat: Raül Sabaté 400 m llisos (M35) indoor, així com de Xavier Sánchez, 3000 m obstacles (M35) i Ignasi Anguera, salt amb perxa (M35) a l’aire lliure. En dones, destaca la participació de Maria Rosa Escribano que recentment va guanyar les medalles de plata en les proves de salt d’alçada i triple salt.

El Campionat es desenvoluparà en dues jornades perquè els atletes puguin competir, si ho desitgen, en quatre proves en el total del Campionat, relleus a part. Per primera vegada s’establirà una classificació per punts en totes les proves per Clubs-socis de l’ACAV, atorgant-se tres trofeus als tres Clubs-socis de l’ACAV que sumin més punts.

*HORARI*


15 de juny de 2006