NOTICIES 2006

CAMPIONATS DE CATALUNYA INDOOR PER CATEGORIES

Rècord d’Espanya juvenil d’Omar Vizuete en 60 m tanques.

Aquest cap de setmana s’han celebrat els diferents Campionats de Catalunya en Pista Coberta en les categories cadet, juvenil, júnior i promesa a Vilafranca del Penedès.

S’ha pogut veure un bon nivell de marques a pesar de les extremes condicions meteorològiques que s’han patit durant tot el cap de setmana a Vilafranca.

Tot i així, s’han batut quatre rècords dels campionats, un rècord de Catalunya i l’esmentat rècord d’Espanya Juvenil a càrrec de Omar Vizuete (CA Castellar) en els 60 m tanques amb una marca de 8”10. L’atleta vallesà ja va obtenir una magnífica marca a les semifinals amb 8”16 que significaven un nou rècord de Catalunya.

En la categoria cadet, Marc de Manuel (L’Hospitalet) ha batut el rècord de Catalunya en la distància dels 600 metres amb una marca de 1’25”92. Els altres rècords dels campionats han estat a càrrec de Marc Orozco (CA Olesa) amb 1’56”87 en els 800 metres en la categoria juvenil. En la categoria júnior femení tenim dos rècords dels campionats a càrrec de Dèbora Calveras (CA Manresa) amb un salt de 12,41 m en triple salt, i Ester Guerrero (Cornellà At.) que ha fet 4’47”59 en 1.500 metres. Per últim, en la categoria promesa, Eva Martín (FCB) ha aconseguit 24”98 en els 200 metres.

Resultats

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
30 de gener de 2006