NOTICIES 2006

SET CATALANS A LA COPA D’EUROPA

El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la Selecció Espanyola que participarà en la SPAR European Cup que se celebrarà a Màlaga els propers 28 i 29 de juny a l’Estadi d’Atletisme Ciutat de Màlaga.

A la llista trobem la presència de set atletes catalans, quatre dones i tres homes. El recordman estatal de martell Moisès Campeny (FCB) és el més veterà en aquest tipus de competicions amb cinc participacions. Els joves Pere Joseph (FCB) en triple salt, i Alvaro Aljarilla (FCB) en els 4X100 s’estrenen a la Copa d’Europa.

En dones tenim a la Berta Castells (VTiM), recordwoman estatal de llançament de martell que, tot i la seva joventut, aquesta serà la sisena participació en aquesta competició, també Irache Quintanal (FCB) ha participat dues vegades, una en pes i un altre en disc i en aquesta ocasió participarà en la prova de llançament de disc. Rosa Mª Morató (FCB) que recentment va batre el rècord d’Espanya de 3.000 m obstacles competirà per quarta vegada en la Copa d’Europa, tenint en compte que Rosa Morató va aconseguir la victòria en l’última edició celebrada a Gävle. Per últim, la jove Laia Forcadell (L’H) competirà en els 400 metres tanques i en el relleu de 4X400 metres.

Web  /  Selecció


DOS ATLETES CATALANS A LA COPA D’EUROPA DE COMBINADES

Cristina Bàrcena (FCB) i Agustí Fèlix (PC) han estat seleccionats per a competir a la Copa d’Europa Superlliga de Proves Combinades.Els homes competeixen a la Divisió d’Honor que se celebrarà els propers 1 i 2 de juliol a Arles, França. L’equip espanyol femení competirà el mateix cap de setmana a Monzón en la Segona Divisió amb el repte d’aconseguir una de les dues primeres places que donen dret a pujar a la Primera Divisió.

Web Arles - Selecció   /  Web Monzón - Selecció


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
23 de juny de 2006