NOTICIES 2006

ELS CATALANS A LA COPA D'EUROPA

Rosa Morató va aconseguir l'actuació més destacada dels set atletes catalans que van participar a la Spar European Cup que es va celebrar els passats dies 28 i 29 de juny a Màlaga.

L'atleta de Navarcles va aconseguir la segona plaça en la cursa dels 3.000 metres obstacles amb un bon registre de 9'49”81. Més discretes han estat les actuacions dels altres representants catalans a la Copa d'Europa. Berta Castells va aconseguir un meritori cinquè lloc en martell amb un millor llançament de 65,93 metres, Irache Quintanal es va classificar la vuitena en disc amb 52,68 m, i Laia Forcadell que va quedar novena tant en 400 metres amb una marca de 54"97 com formant part de l'equip de 4X400 amb un registre de 3'37”07.

En homes, Álvaro Aljarilla va formar part de l'equip de 4X100 metres i es va classificar en sisena posició amb una marca de 39”73, Pere Joseph va saltar 15,29 m en triple salt quedant vuitè i Moisès Campeny es va classificar novè amb un llançament de martell de 66,76 metres.

Tant en homes com en dones l'equip espanyol es va classificar en sisena posició.