DE   L'ATLETISME   CATALÀ
24 de març de 2006

Fotografies NIT 2005

La Federació Catalana d'Atletisme organitza la ja tradicional “NIT DE L’ATLETISME CATALÀ”. El sopar d’aquesta 15a. Edició tindrà lloc el divendres 24 de març de 2006 a les 21’30 hores, en l’Hotel NH Podium de Barcelona.

 

En aquesta NIT es tracta de reunir-nos tots els que formem part del món atlètic català al marge de les pistes i de les assemblees, per fer en el marc d’aquesta amigable trobada la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores del nostre públic reconeixement.

 

Durant la festa es lliuraran els premis als MILLORS ATLETES CATALANS de la temporada 2005, reconeixement als seus entrenadors personals, el Trofeu Nemesi Ponsati als millors Cadets , insígnia als JUTGES per diversos mèrits i els trofeus dels Campionats de Catalunya de CLUBSa l’aire lliure 2005.Així com els premis als clubs per puntuació d’equips als Campionats de Catalunya Individuals a l’Aire Lliure.

 

Hi haurà també diversos homenatges dels quals us informarem més àmpliament en la propera comunicació que farem arribar, amb més informació de l’acte així com preus i menú.

 

 


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
7 de febrer de 2006