NOTICIES 2006

ENCONTRE INTERNACIONAL PROMESA

Catorze catalans a Praga

La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a catorze atletes catalans per a disputar l’Encontre Internacional Promesa entre les seleccions de la República Txeca, França, Hongria i Espanya que se celebrarà el proper 29 de juliol a Praga.

Els seleccionats són Albert Pujadas (FCB) en salt d’alçada, Oriol Adeva (FCB) en salt amb perxa, Pere Joseph (FCB) en triple salt, Jordi Sanchez (Medilast-Carrefour Lleida) en llançament de javelina i David Castellanos (Medilast-Carrefour Lleida) en els relleus 4X100 m. En dones, participaran Eva Martín i Plàcida A. Martínez (FCB) en 200 m i 4X100 m, Laia Vilalta (Medilast-Carrefour Lleida) en els 400 m i 4X400m, Miriam Ortiz (L’H) en 3.000 m. llisos, Marta Miró (AAC-UBAE) en els 100 m tanques, Olga Ortega (FCB) en 400 m tanques, Anna M. Pinero (AAC-UBAE) en salt amb perxa, Marina García (FCB) en triple salt, i Berta Castells (VTiM) en llançament de martell.

Així mateix, l'encontre internacional Itàlia-Espanya-Rússia, de categoria juvenil, que estava previst celebrar-se a Itàlia el mateix dia 29 ha estat suspès per problemes amb l'organització d'aquesta competició per part de la Federació Italiana.

*Selecció espanyola*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
26 de juliol de 2006