NOTICIES 2006

El Campionat Europeu d'Atletisme BCN 2010 arrenca a Goteborg

•  Una delegació barcelonina estarà present al campionat de Goteborg per prendre'n el relleu i donar a conèixer els primers detalls del europeu de Barcelona.

BCN 2010, el futur XX Campionat d'Europa d'atletisme que es disputarà al 2010 a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, estarà present a partir del proper diumenge 6 d'agost al Campionat d'Europa de 2006 que es disputa a l'Estadi Ullevi de Goteborg.

Una delegació del comitè d'organització del campionat, integrada, entre altres, per Pere Alcober, regidor d'esports de l'Ajuntament de Barcelona; Jaime Lissavetzy, secretari d'Estat per a l'Esport; Manuel Ibern, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya; José María Odriozola, president de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme; i Romà Cuyàs, president de la Federació Catalana d'Atletisme es desplaçarà fins a la ciutat sueca de Goteborg per assistir als campionats i prendre el relleu per al 2010.

BCN 2010 estarà present a la cerimònia de clausura, on Pere Alcober, en representació de l'alcalde de Barcelona, Joan Clos, recollirà la bandera de l'Associació Europea d'Atletisme (AEA), símbol del relleu entre els comitès d'organització.

Un altre dels actes previstos a Goteborg és una gran recepció, a l'hotel Radisson SAS Scandinavian, on assistiran unes 300 persones, entre les quals hi haurà membres de l'AEA, dirigents esportius, atletes, tècnics, periodistes i personalitats vinculades a la ciutat de Barcelona. L'acte, presidit per Pere Alcober, que tindrà lloc el dia 12 d'agost, té prevista l'assistència de l'ambaixador de Espanya a Suècia, Javier Garrigues; el cònsul d'Espanya a Goteborg, Claes Karlzén; i Joan Antoni Samaranch, president d' honor del Comitè Olímpic Internacional.

Finalment, la delegació de BCN 2010 donarà a conèixer en una roda de premsa internacional els principals aspectes del campionat, l'únic gran certamen atlètic que encara no s'ha celebrat en territori espanyol, per a què arribin a tot el món.

<<< Pàgina web

Lola Calvo Pousa
Directora de Comunicació i Premsa
Institut Barcelona Esports - Ajuntament de Barcelona
31 de juliol de 2006