NOTICIES 2006

ENCONTRE INTERNACIONAL JUNIOR

Dinou catalans a Tunísia

La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a dinou atletes catalans per a disputar l'Encontre Internacional Junior entre les seleccions de Tunísia, Algèria, França, Itàlia, Marroc i Espanya que se celebrarà el proper cap de setmana 5 i 6 d'agost a Tunis.

Els seleccionats són Jesús Manuel Cardó (L'H) en els 3.000 m obstacles, Xavier Pozuelo (PA) en salt amb perxa, Roger Carulla (MC Lleida) en salt de llargada, Robert Díez (L'H) en els 110 m tanques, Jaume León (AAC-UBAE) en llançament de disc, Víctor Fonseca (AAC-UBAE) en javelina, Marc Altés (CN Reus Ploms) en els relleus 4X100 m, i Daniel Pedro García (L'H) en els 4X400 m. En dones, participaran Silvia Riba (CA Vic) en els 100 m llisos i els 4X100 m, Andrea Díez (L'H) en 200 m i 4X100 m, Mari Carmen González (CAL) en els 800 m, Ester Guerrero (Cornellà At) en les 1.500 m, Sònia Rodríguez (FCB) en els 400 m tanques i el relleu 4X400 m, Meritxell Pérez (AAC-UBAE) en salt amb perxa, Viena Campos (CAL) en salt de llargada, Débora Calveras (CAM) en triple salt amb perxa, Laura Redondo (FCB) en llançament de martell, Elia Pascual (CAI) en javelina, i Raquel González (AAC-UBAE) en els 3.000 m marxa.

Aquest encontre internacional és una magnífica oportunitat per aconseguir marques mínimes per a participar en els Campionats del Món Júnior que se celebrarà a Beijing (Xina) del 15 al 20 d'agost. De moment Roger Carulla, Andrea Díez, Jesús Manuel Cardó, Daniel Pedro García, Marc Altés i Raquel González ja tenen la mínima.

*Selecció Espanyola*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
3 d'agost de 2006