NOTICIES 2006

RECEPCIÓ ALS ATLETES CATALANS

Aquest divendres 1 de setembre, el Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Manel Ibern, ha ofert al Museu Colet de Barcelona una recepció als atletes catalans que van participar al Campionat d’Europa d’Atletisme que es va celebrar a Goteborg.

Han assistit els dos atletes que van assolir la medalla d’argent, José Luis Blanco i Jesús Ángel García Bragado, també Miguel Quesada, que es va classificar en cinquena posició, així com Rosa Maria Morató, Laia Forcadell i José Ríos. En representació dels entrenadors han estat Armando Álvarez i Rafael Sánchez.

El Secretari General de l’Esport ha volgut felicitar a tots els atletes catalans que van participar a l’europeu de Goteborg, també ha manifestat que l’atletisme és l’esport més important com a base de tots els esports. Ha insistit en el repte que ara tenim de cara al proper Campionat d’Europa que es realitzarà a Barcelona l’any 2010, tant des del punt de vista organitzatiu, com des de la participació ciutadana i públic assistent a l’estadi,  com des del punt de vista més competitiu aspirant als èxits esportius dels nostres atletes.

També s’ha donat a conèixer una nova subvenció extraordinària que la Secretaria General de l’Esport ha concedit a la Federació Catalana d’Atletisme de 404.000 €, que seran destinats a la compra i millora d’equipaments de les instal·lacions atlètiques, així com la compra d’un nou equip de video-finish.

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
1 de setembre de 2006