NOTICIES 2006

ARRIBA EL TROFEU PROMOCIÓ

Prèvia Cnat. Cat. Cadet Sabadell 2006Un any més la Federació Catalana d’Atletisme organitza el Trofeu Promoció, adreçat a la captació dels més joves per a la pràctica de l'atletisme. Aquest trofeu consta de tres jornades classificatòries i una jornada final. Totes es realitzaran a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona a partir de les 10,00 hores en jornada matinal les primeres, i a doble jornada la final.

Aquesta competició es realitza en les categories clàssiques de promoció, que són aleví (nascuts els anys 95 i 96), infantil (93 i 94) i cadet (91 i 92), i per assolir l’objectiu de la captació de joves en la practica de l’atletisme té com a principal ingredient “la competició”.

La primera jornada se celebrarà aquest dissabte 16, i les següents el 23 i 30 de setembre, fins arribar a la jornada final que es realitzarà el 14 d’octubre. Aquestes dates són les més adients per que puguin participar el major número de joves possible, tenint en compte el calendari escolar.

En el Trofeu Promoció els atletes poden participar en les tres jornades prèvies amb lliure participació, però que tenen també un caràcter classificador per a la Jornada Final, en la qual participan els vuit millors atletes de les jornades prèvies a les proves de velocitat, tanques i concursos, i els dotze millors a les proves de mig-fons i fons. També hi haurà una classificació per Clubs que sortirà de les tres jornades prèvies.

Reglament-Horari

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
14 de setembre de 2006